Enkelt vad betyder äggbidrag Aggdonationegv

Lar dig hur du ska fa barnet snabbare

Syntetisk inseminationskostnad forklaras

Konstgjord Insemination ar en fantastisk behandling som tillater manga obefruktliga gifta par att bli gravid. Det ar dock ocksa en mycket dyr behandling som vanligtvis inte omfattas av sjukforsakring. Att vara medveten om vad som beslutar om det onaturliga insemineringspriset ar viktigt for att vara saker pa att du inte kommer att luras pa att investera mycket mer an du ursprungligen planerat.

Den forsta och framsta sak att komma ihag om artificiell insemination ar att varje omgang av insemination har en framgangsgrad pa cirka 10-15%. Pa grund av detta ar flera inseminationsrundor vanligtvis nodvandiga for att forvarva en moderskap. Om du borjar multiplicera det priset med 3 eller 4 inser du snabbt bara varfor artificiell insemination ar sa dyr, kanske inte priset pa en omgang av insemination verkar orimlig men.

Priset pa din behandlingsmetod beror pa manga variabler som inkluderar kostnaden for din diagnos, medicinterapier, det speciella forfarandet och ocksa laddningen att ha sperma. De sarskilda kostnaderna varierar fran stat till stat och fran centrum till medicinsk klinik men i allmanhet kan en insemination kosta mellan 300-800 $.

Kanner du till kostnaderna?

Nar det galler denna metod for infertilitetsbehandling, var noga med att gora din forskning for de basta resultaten for din $. Tenderar inte att tro att infertilitet konsultationer kommer sannolikt att inga i din forsakring plan. Innan du anmaler dig till nagra konsultationer eller behandlingar, kolla upp din forsakringspolicy. Dessutom, eftersom kostnaderna varierar kraftigt fran sjukhus till centrum, bor du bara begara varje klinik hur mycket det tar ut en avgift for manga olika professionella tjanster. Avveckla aldrig billigare an en styrelse med tillstand att inte bli gravid. Medan vissa kan vara mer overkomliga kan de inte vara sa troliga att du far rad eller utvecklar resultat.

Ett annat satt att minimera den ekonomiska overraskningen av onaturliga inseminationskostnader ar att analysera vilka andra avgifter du sannolikt kommer att adra sig. Onaturlig insemination utfors pa dagen for eller kanske arbetet embryondoneringspolen dag efter agglossningen. Du kommer att behova kopa ett hus agglossningssystem varje manad for att observera din agglossning staende. Annu mer dyr strategier, inklusive ultraljudsundersokning sparning erbjuds ocksa. Om du anvander spermier fran din alskare eller eventuellt en nara van kommer du sakert att betala serviceavgifter for lagring och screening fran spermierna. Darfor ar det ofta mest kostnadseffektivt att anvanda partner som tillhandahalls sperma frasch, med minimal lagring.

Detta minskar inte bara kostnaden, det okar dina chanser att lyckas eftersom ren sperma ar mycket effektivare an frusen semen. Alla sperma utan spouse bor vara is och screenas som ett resultat fryst.

Frysning sperma kan kosta nagon var fran 180 till 400 dollar. Vissa spermibankforetag erbjuder speditorsleverantorer mot extra kostnad. En familjehandlare kan vilja skrubba sperma i hans personliga centrum. Faktum ar att manga lakare inforlivar denna tjanst som en del av syntetisk inseminationsbehandling.

Nar du tanker pa de varden som anges for sperma, kom ihag att manga leverantorer, som sjukdomstestning eller forvarv av ytterligare information nar det galler spermadonatorn och hans halsobakgrund kan behova ytterligare en tillaggsavgift. Eftersom sjukbekraftelse ar obligatorisk finns det absolut inget satt att undvika denna extra kostnad.

For nastan alla vanliga partners strax efter 3 eller 4 omgangar av onaturlig insemination, kommer denna teknik av sterilitetsbehandling latt att forlora sin prisutveckling. Detta beror pa att de flesta par som uppfattar med onaturlig insemination normalt uppnar detta inom tre forsok. En familjehandledare bor rada dig pa detta stadium om att anvanda sig av annan reproduktiv modern teknik. Partners dar kvinnor har PCOS kan fortfarande skorda fordelarna med konstgjord insemination aven med 3 eller 4 insatser. Det ar viktigt att prata om var och en av de aspekter som i slutandan orsakar din oformaga att bli gravid tillsammans med din lakare. Att handla och vara en informerad konsument hjalper sakert att halla stigande kostnader i kontroll, aven om kostnaden for artificiell insemination ar hog.

Agregar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *